Dinosaurieatlas

  • 135 kr

En dinosaurieatlas med kartor som visar hur jorden såg ut för miljoner år sedan och djur som levde då. Över 40 olika dinosaurier och urtidsdjur presenteras.

Artikelnummer: 9789177798408
Dela

Res tillbaka i tiden och ta reda på var på jorden dinosaurierna härskade. Denna unika atlas utforskar varje kontinent och avslöjar fossil och andra spår från förhistorien. 

I Dinosaurieatlas - var i världen levde de hittar du kartor som visar hur jorden såg ut för miljoner år sedan och vilka djur som då levde där. Över 40 olika dinosaurier och andra urtidsdjur presenteras. Göm dig för en T-rex i Nordamerika och se upp för Velociraptorer i Gobiöknen. Vandra över den sibiriska tundran och upptäck mammutar.  Denna makalösa bok får de utdöda djuren att komma till liv igen genom fantastiska datoranimerade bilder. Vid varje karta finns en 3D-bild av jorden som hjälper dig att förstå kontinenternas förflyttning genom historien och varför vi hittar fossil där vi gör. Du får se vad paleontologer har grävt upp genom århundradena i de olika världsdelarna och lära dig hur man med hjälp av uråldriga ledtrådar har pusslat ihop en bild av jordens utveckling.   

Dinosaurieatlas - var i världen levde de visar den förhistoriska världen som du aldrig sett den. Inspirerande för varje dinosaurieexpert!  

160 sidor