Svemester: så reser du smart och hållbart i Sverige

  • 175 kr

Svemester guidar dig genom Sveriges unika sevärdheter och utmanande äventyr som finns att se och göra året om.

Artikelnummer: 30797
Dela

Varför åka långt när nästan allting finns nära? Svemester guidar dig genom Sveriges unika sevärdheter och utmanande äventyr med hänsyn till både klimat och plånbok.
Intresset för att uppleva Sverige ökar för varje år. Påfrestningarna på klimatet får många att tveka inför den där långresan till varmare breddgrader. När vi märker att värdet på den svenska kronan sjunker så ökar intresset att få ut mer av semesterkassan här hemma. För i Sverige finns så mycket att se och göra - året om: fantastiska vinteraktiviteter, världskända restauranger, mysiga kaféer, härliga hotell och en lång rad  spännande upplevelser som gör Sverige exotiskt.

NIKLAS KÄMPARGÅRD är skribent och fotograf och har skrivit flera böcker om självhushållning, odling och krisberedskap. Han och hans familj har ett stort intresse för resor och friluftsliv. Bortsett från sköna cykelturer, härliga vinterupplevelser och återkommande stadsutflykter föredrar Niklas att njuta av den svenska naturen. Varför inte i ett närliggande naturreservat? Utöver Svemester har han även skrivit Svemester Vinter, där fokus ligger på vinterhalvårets Sverigeäventyr.